Nederlands: Hoe maak je Nuru Gel van NURU poeder

Hoe maak je Nuru gel van NoriX powder

Veel, heel veel Nuru Massage Gel voor weinig geld!

Gefeliciteerd, je hebt een goede aankoop gedaan! Heel veel Nuru Gel plezier voor een eerlijke prijs en dat kan alleen bij NURU NEDERLAND! 

"NURU Pleasure" is een Nuru Massage Gel in poedervorm die eenvoudig is te mixen met water van dertig graden plus. 

Na het mixen is de Gel in slechts 15 minuten klaar voor gebruik. De inhoud van een sachet van 5 gram is goed voor maar liefst 500 ml heerlijke supergladde Nuru Gel van hoge originele Japanse kwaliteit. Met "NURU Pleasure" maak je snel en gemakkelijk je eigen Nuru Massage Gel. En hoe meer sachets je koopt, hoe voordeliger jouw Nuru Gel zal zijn.

Ontdek de intense "NURU Pleasure" Massagepoeder

De "NURU Pleasure" van NURU NEDERLAND is een professionele Nuru Gel die niet alleen gebruikt kan worden voor super erotische body-to-body-massage, maar ook voor een sensuele Lingam- of Yoni-massage en zelfs voor een persoonlijke masturbatiesessie met of zonder erotische speeltjes. Het is namelijk ook een superglijmiddel.

Er zijn op de markt bijzonder veel verschillende massage-oliën en gels te koop die lang niet altijd doen wat er van verwacht wordt. Dat is wel anders met deze "NURU Pleasure" van een sublieme kwaliteit, je zult zeker aangenaam verrast zijn en niet in de laatste plaats door het opvallend voordelige prijskaartje. Kijk ook eens op www.nuru4u.nl (in het Nederlands en Engels).

De voordelen van de NoriX Massage Poeder 

Nu je gekozen hebt voor "NURU Pleasure" in een sachet van 5 gram ben je verzekerd van verschillende interessante voordelen. Ten eerste beschik je natuurlijk over een heerlijke massagegel die een echte weldaad is voor de huid, maar ook heel veel gel voor een eerlijke prijs. 

Daarnaast is deze massagegel zeer eenvoudig en snel gebruiksgereed te maken en met warm of heet water breng je de gel ook direct op de door jou gewenste massagetemperatuur.

Zoals ook bij de andere vloeibare Nuru Gel-producten van NURU NEDERLAND het geval is, is ook "NURU Pleasure" uiteraard volledig reuk- en smaakloos. Daarnaast maakt het ook geen vlekken!

Hoe ga je te werk om deze fantastische Nuru Gel te maken?

In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat er 500 ml aan Nuru Gel gemaakt gaat worden, maar minder gel met minder poeder kan ook! Zie uitleg hieronder.

Meer tips en trucs? Lees dan verder, want met deze Nuru Gel-poeder is meer mogelijk! Vul b.v. een flinke glazen schaal met 500 ml warm tot heet water. Schud voor het openen de poeder in het sachet even goed door zodat je zeker weet dat de poeder los is. 

Open vervolgens voorzichtig het sachet en strooi de poeder over het gehele wateroppervlak. Belangrijk is dus dat de Nuru-poeder goed verdeeld wordt over het totale wateroppervlak en leeg de sachet niet in een keer op een klein oppervlak! Dit om kleine klontjes te voorkomen. Nogmaals, voeg de poeder redelijk snel toe en begin rustig te roeren met een houten of plastic lepel (geen metaal) en doe dit circa 1 à 2 minuten.

Voeg geen poeder meer toe als de gel dikker is geworden. Ook dit om klontjes te voorkomen.

Na circa 2 minuten wacht je ongeveer 15 minuten. Je laat de Nuru Gel zijn werk doen. Je kunt alvast een warme douche nemen om in de juiste stemming te komen. ;-) Na 15 minuten is de Nuru Gel transparant helder en klaar voor gebruik en kun je gaan genieten van een heerlijke Nuru Massage en de daarbij horende mooie intieme momenten gaan beleven met je partner. 

"NURU Pleasure" werkt als kant-en-klare vloeibare versie het beste op een vochtig lichaam. Een plantenspuit of vochtige handen kunnen hierbij goed van dienst zijn. Gebruik ook een gladde ondergrond voor de meest intense massagebeleving. 

Bekijk ook eens het YouTube-filmpje op onze website: nuru4u.nl! Hier zie je duidelijk en stap-voor-stap hoe gemakkelijk de Nuru Gel gemaakt wordt. Tevens staan er ook meer verhelderende erotische Nuru Massage-video’s.

Nuru Tips met deze "NURU Pleasure" poeder

Je hebt een sachet met 5 gram poeder ontvangen, maar dat is teveel voor een gemiddelde body-to-body-massage. Gebruik maximaal 2,5 gram poeder en 250 ml water. Dit volume of zelfs 200 ml is genoeg voor een fantastische Nuru Massage.

Maar met 5 gram poeder en 250 ml water krijg je 250 ml extra dikke vloeibare Premiumkwaliteit Nuru Gel.

En met 5 gram poeder en 500 ml water krijg je 500 ml vloeibare Classic kwaliteit Nuru Gel. Zie onze webshop voor andere Nuru Gel-producten.

SUPERTIP! Deze "NURU Pleasure" poeder is ook ideaal als je op vakantie gaat. Je hebt heel veel Nuru Gel in een klein zakje. Neem ook een stuk plastic mee dat je kunt kopen in een bouwmarkt en bedek daarmee het hotelbed en ervaar de Nuru Massage keer op keer. 

Laatste tip; maak niet meer gel dan je nodig hebt voor je massage, "NURU Pleasure" bevat geen conservering middel en is niet erg lang houdbaar. Toch wat langer bewaren? Gebruik een goed afgesloten flesje en bewaar deze koel en donker. Als je minder dan 5 gram poeder gebruikt, sluit het sachet dan goed en luchtdicht af en bewaar het op een droge plaats.

Kijk ook eens op www.nuru4u.nl (in het Nederlands en Engels).